آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدامیک مقصر «چاقی» هستند: غذا‌های پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیاء شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴
سرخط خبرها

واکنش‌ها به زلزله هرمزگان همچنان ادامه دارد | سایه ناخوش!

  • کد خبر: ۱۱۵۵۷۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
واکنش‌ها به زلزله هرمزگان همچنان ادامه دارد | سایه ناخوش!
وضعیت به گونه‌ای است که همچنان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی که به نحوی با استان هرمزگان در ارتباط هستند و برای هرمزگان هشتگ می‌زنند و از مردم و مسئولان می‌خواهند که کمک رسانی به این خطه را از یاد نبرند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ آمار‌ها می‌گویند زمین لرزه‌های استان هرمزگان امسال ۳۵ درصد افزایش داشته است. یک قلمش همین دو روز پیش بود که ۳۷ بار لرزید. اولین بار ساعت دو بامداد که کانونش بندر «خمیر» بوده است، اما دو لرزش بیشتر از شش ریشتر قدرت داشته و خرابی‌های نسبتا زیادی به بار آورده است. آن قدرکه بندر خمیر را با خاک یکسان کرده است. کانون اصلی این زلزله، روستای «سایه خوش» از توابع شهرستان بندرلنگه بود. بر اثر این زمین لرزه ۵ نفر جان خود را از دست داده و ۸۴ نفر هم مصدوم شده اند. حالا، اما بیشتر از هر چیز گرمای وحشتناک هرمزگان باعث شده فشار بیشتر بر زلزله زدگان بیاید.

وضعیت به گونه‌ای است که همچنان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی که به نحوی با استان هرمزگان در ارتباط هستند و برای هرمزگان هشتگ می‌زنند و از مردم و مسئولان می‌خواهند که کمک رسانی به این خطه را از یاد نبرند. محمدحسن نامی، رئیس مدیریت بحران کشور، گفت: «برای کانکس‌ها کولر پیش بینی شده و چندین کولر نیز در محل نصب شده است. علاوه بر آن برخی از خانواده‌ها کولرهایشان سالم بود که با توجه به وصل جریان برق از آن استفاده می‌کنند. مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور هم گفت: «جمعیتی که در حلقه اصلی زمین لرزه بودند حدود ٣هزارو ۵۰۰ نفر هستند.»

مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر نیز تأکید کرده که شدت آسیب در روستا‌های سایه خوش، دژگان، کوشک وحشم حود تأیید شده است. افزون بر این، برای ساکنان بندرعباس که نزدیک‌ترین مرکز استان به کانون زلزله بودند کمپ اسکان اضطراری در ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس برپا شده است.

در این بین رئیس مدیریت بحران کشور اظهارنظر عجیبی مطرح کرده و زلزله هرمزگان و خسارت‌های جانی اش را با زلزله بم مقایسه کرد و گفت: «از نظر ما حتی یک مورد فوتی هم نباید در حوادث وجود داشته باشد، اما اگر این زلزله را با زلزله بم مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که در مدت حدود ۲۰سال چه اقدامات گسترده‌ای در ارتقای ایمنی منازل و سازه‌ها انجام شده است. این دو زلزله تقریبا بزرگی یکسانی داشتند و شدت زلزله بم تنها درصدی بیشتر بود، اما زلزله بم حدود ۳۰ هزار کشته برجای گذاشت و اینجا موارد فوتی پنج نفر بود. ما برای آن پنج نفر هم عمیقا ناراحتیم؛ اما ببینید از چه فاجعه‌ای جلوگیری شده است.»

پرسش اصلی اینجاست که چرا استان هرمزگان مدام می‌لرزد و آیا احتمال آمدن سونامی هم وجود دارد؟ مهدی زارع، زلزله نگار و رئیس مرکز پیش بینی زلزله، گفت: «زلزله‌ها در این منطقه زیاد هستند؛ زیرا هم تغییر شکل پوسته در این ناحیه زیاد است و هم وجود گنبد‌های نمکی در این منطقه باعث تسهیل تغییر شکل پوسته می‌شود. به همین دلیل معمولا استرس زیاد جمع شده در پوسته به شکل زمین لرزه‌های متعدد خود را تخلیه می‌کند. رخداد سونامی با زلزله‌های امروز و یک ماه گذشته بسیار کم و در حد صفر است، زیرا هم در کف دریا تغییر شکل ایجاد نشده است و هم اینکه اختلاف عمق در دریا ایجاد نمی‌شود که امواج حاصل از آن با رسیدن به ساحل سونامی ایجاد کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->