سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

واکنش‌ها به زلزله هرمزگان همچنان ادامه دارد | سایه ناخوش!

  • کد خبر: ۱۱۵۵۷۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
واکنش‌ها به زلزله هرمزگان همچنان ادامه دارد | سایه ناخوش!
وضعیت به گونه‌ای است که همچنان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی که به نحوی با استان هرمزگان در ارتباط هستند و برای هرمزگان هشتگ می‌زنند و از مردم و مسئولان می‌خواهند که کمک رسانی به این خطه را از یاد نبرند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ آمار‌ها می‌گویند زمین لرزه‌های استان هرمزگان امسال ۳۵ درصد افزایش داشته است. یک قلمش همین دو روز پیش بود که ۳۷ بار لرزید. اولین بار ساعت دو بامداد که کانونش بندر «خمیر» بوده است، اما دو لرزش بیشتر از شش ریشتر قدرت داشته و خرابی‌های نسبتا زیادی به بار آورده است. آن قدرکه بندر خمیر را با خاک یکسان کرده است. کانون اصلی این زلزله، روستای «سایه خوش» از توابع شهرستان بندرلنگه بود. بر اثر این زمین لرزه ۵ نفر جان خود را از دست داده و ۸۴ نفر هم مصدوم شده اند. حالا، اما بیشتر از هر چیز گرمای وحشتناک هرمزگان باعث شده فشار بیشتر بر زلزله زدگان بیاید.

وضعیت به گونه‌ای است که همچنان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی که به نحوی با استان هرمزگان در ارتباط هستند و برای هرمزگان هشتگ می‌زنند و از مردم و مسئولان می‌خواهند که کمک رسانی به این خطه را از یاد نبرند. محمدحسن نامی، رئیس مدیریت بحران کشور، گفت: «برای کانکس‌ها کولر پیش بینی شده و چندین کولر نیز در محل نصب شده است. علاوه بر آن برخی از خانواده‌ها کولرهایشان سالم بود که با توجه به وصل جریان برق از آن استفاده می‌کنند. مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور هم گفت: «جمعیتی که در حلقه اصلی زمین لرزه بودند حدود ٣هزارو ۵۰۰ نفر هستند.»

مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر نیز تأکید کرده که شدت آسیب در روستا‌های سایه خوش، دژگان، کوشک وحشم حود تأیید شده است. افزون بر این، برای ساکنان بندرعباس که نزدیک‌ترین مرکز استان به کانون زلزله بودند کمپ اسکان اضطراری در ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس برپا شده است.

در این بین رئیس مدیریت بحران کشور اظهارنظر عجیبی مطرح کرده و زلزله هرمزگان و خسارت‌های جانی اش را با زلزله بم مقایسه کرد و گفت: «از نظر ما حتی یک مورد فوتی هم نباید در حوادث وجود داشته باشد، اما اگر این زلزله را با زلزله بم مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که در مدت حدود ۲۰سال چه اقدامات گسترده‌ای در ارتقای ایمنی منازل و سازه‌ها انجام شده است. این دو زلزله تقریبا بزرگی یکسانی داشتند و شدت زلزله بم تنها درصدی بیشتر بود، اما زلزله بم حدود ۳۰ هزار کشته برجای گذاشت و اینجا موارد فوتی پنج نفر بود. ما برای آن پنج نفر هم عمیقا ناراحتیم؛ اما ببینید از چه فاجعه‌ای جلوگیری شده است.»

پرسش اصلی اینجاست که چرا استان هرمزگان مدام می‌لرزد و آیا احتمال آمدن سونامی هم وجود دارد؟ مهدی زارع، زلزله نگار و رئیس مرکز پیش بینی زلزله، گفت: «زلزله‌ها در این منطقه زیاد هستند؛ زیرا هم تغییر شکل پوسته در این ناحیه زیاد است و هم وجود گنبد‌های نمکی در این منطقه باعث تسهیل تغییر شکل پوسته می‌شود. به همین دلیل معمولا استرس زیاد جمع شده در پوسته به شکل زمین لرزه‌های متعدد خود را تخلیه می‌کند. رخداد سونامی با زلزله‌های امروز و یک ماه گذشته بسیار کم و در حد صفر است، زیرا هم در کف دریا تغییر شکل ایجاد نشده است و هم اینکه اختلاف عمق در دریا ایجاد نمی‌شود که امواج حاصل از آن با رسیدن به ساحل سونامی ایجاد کند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->